Με ποιον τρόπο γίνεται η αποστολή των προϊόντων;

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών courier και ο χρόνος παραλαβής της παραγγελίας είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και έως 5 εργάσιμες σε απομακρυσμένα νησιά ανάλογα την περίοδο του έτους.

Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

Το κόστος μεταφορικών είναι 3,00€. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00€. Για παραγγελίες άνω των 10€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

Mε ποιον τρόπο πληρωμής μπορώ να πραγματοποιήσω μια αγορά;

Μπορείτε να μας πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή μετρητών:
Με αντικαταβολή στον εκπρόσωπο της εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 3,00 €.

Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας ή PayPal:
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal (Europe) Sr.l. et Cie, S.C.A.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα και το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της πλατφόρμας Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση:
Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, σε περίπτωση πραγματοποίησης συναλλαγής-πληρωμής από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον εντολέα και όχι αμφότερους ή τον αποδέκτη.