Η Εταιρεία μας

Το βοτανοπωλείο «ΜΕΛΙΣΣΟΒΟΤΑΝΟ» ξεκίνησε το 2002 από την οδό Αριστομένους 109 και ήταν το πρώτο μέρος στην Καλαμάτα όπου μπορούσε τότε να βρει κανείς σπάνια είδη από βότανα, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, αιθέρια έλαια κλπ.

Με ουσιαστικό ενδιαφέρον και αγάπη για τη φύση ξεκινήσαμε με έναν περιορισμένο αριθμό βοτάνων και σιγά – σιγά, με την αποδοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου, καταφέραμε να έχουμε μία μεγάλη ποικιλία βοτάνων και όχι μόνο. Στο κατάστημά μας μπορεί κανείς να βρει εκτός από μία μεγάλη ποικιλία βοτάνων, βοτανικά μίγματα, διάφορα είδη τσαγιού, βάμματα και προϊόντα αρωματοθεραπείας.

Στόχος μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις και συμβουλές προσαρμοζόμενοι σε κάθε ανάγκη για την διατήρηση και βελτίωση της υγείας.  Για να το πετύχουμε, είμαστε σε συνεχή αναζήτηση και προχωράμε ψάχνοντας και μαθαίνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα για το αντικείμενό μας, παρακολουθώντας σεμινάρια και μένοντας συντονισμένοι με νέες τάσεις, μελέτες και καταρτισμένους επιστήμονες του χώρου.

Η επιλογή των προϊόντων και των πρώτων υλών γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και γνώμονα την άριστη ποιότητα, ώστε καθετί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών. Συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές με μακροχρόνια παρουσία στην αγορά εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και ανταγωνιστικές τιμές.

Το νέο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημά μας ΜΕΛΙΣΣΟΒΟΤΑΝΟ, Βοτανοπωλείο Online, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν φυσικές λύσεις στον κόσμο των βοτάνων. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημά μας και τα προϊόντα μας θα φτάσουν κοντά σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε!

Συνεχίζουμε πάντα με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και την μεγάλη μας αγάπη για τα βότανα!